Wat is de nummer 1 hondennaam?

Tegenwoordig klinken hondennamen vaak veel meer als namen van mensen. Gus was ook de naam van een van de vriendelijke, antropomorfe muizen in de Disney-klassieker Assepoester uit 1950. Nala is de leeuwinheldin in de Disney-klassieker The Lion King uit 1994.Jack is ook een populaire naam voor babyjongens in de Verenigde Staten. Dit gehoorzame chocoladelab is Milo, een hulphond die zijn menselijke metgezel, de 19-jarige Rebecca Wilkinson, helpt.

In de viervoetige avonturenfilm The Adventures of Milo and Otis uit 1986 is Milo een nieuwsgierig kitten dat bevriend raakt met een mopshond puppy. Dit is Jax, een reddingsmutt die 15 van zijn 17 lange jaren een hondenrolstoel gebruikte om zich te verplaatsen. De twee honden hielpen hun baasje, Mark Heuwetter, bier te leveren tijdens de COVID-19-lockdowns. Luna staat regelmatig bovenaan de lijst met de meest populaire hondennamen.

Heeft iemand twee patriottische pups besteld? Deze Boston-terriers zijn Bella en Bruno, en ze nemen deel aan de Woofin Paws dierenmodeshow in Ocean City, New Jersey. Bella is volgens Barkbox de populairste hondennaam in Amerika. Klassieke namen zoals Buddy behoren nog steeds tot de top 100 populaire hondennamen, net als gewone menselijke bijnamen zoals Charlie, Jack en Ellie. Monikers geïnspireerd door oude mythologie zoals Zeus, Thor, Apollo, Loki en Athena zijn ook te vinden in de top 100, terwijl sommige pups hun titels krijgen van andere dieren, zoals Bear en Moose.

Gember, Pepper en Olive verdubbelen als schattige namen en pantry nietjes, en kleurrijke namen als Hazel, Blue en Ruby maakten ook de lijst. Anderen laten zich inspireren door klassieke films, zoals Rocky en Nala van The Lion King. Duke, sporadisch gevonden sinds de 19e eeuw, betekent leider en mogelijk afgeleid van volgeling van Maedoc; St. Maedoc was een christelijke missionaris in de 7e eeuw in Wales en Ierland.

De meest populaire koosnaam voor reuen is Cooper, wat betekent vatmaker in het oud-Engels. De naam is al jaren favoriet bij eigenaren en vertoont nog geen tekenen van uit de mode raken. Deze therapiehond genaamd Tucker kan niet genoeg buikwrijvingen krijgen van bezoekers van het ziekenhuis waar hij werkt. Van klassieke en ouderwetse hondennamen zoals Lady, tot op mythologie geïnspireerde namen zoals Apollo, deze lijst met namen heeft een grote verscheidenheid om uit te kiezen.

Na jaren van zorg voor allerlei soorten hondjes, hebben Mad Paws Pet Sitting, Dinner Bowl en Waggly Club Dog Treats de 100 Top Dog Names van Australië onthuld. De grootste gemeenschap voor dierenverzorging van Australië heeft hun index vrijgegeven van de 100 populairste hondennamen van het land. Hier begeleidt de stafmedewerker van voormalig senator Scott Brown de hond Koda van de Massachusetts Republikein in de metro in Washington D. Misschien ben ik het gewoon, maar het vinden van een hondennaam waar de hele familie het over eens is, is altijd het moeilijkste deel.

Mijn andere hond is een Pommeren en zijn naam is Bakugou omdat Bakugou in mijn favoriete anime zit en hij eruitziet als een Pommeren. Bekijk de beste hondennamen die we hebben verzameld, je zult zeker de perfecte pasvorm voor je bb-pup vinden. Soms heeft de hond een band met die naam en past hij bij hen, maar soms krijg je de kans om je eigen unieke naam te bedenken voor je geweldige nieuwe mutt en beste vriend. Hier krijgt de Iraanse ingenieur Nazanin Zinouri een enthousiaste groet van haar hond, Dexter, als ze aankomt op een luchthaven in South Carolina.